©  Copyright - All Rights Reserved, Marmorbruket  2014
Hem Produkter Sten Uthyrning Referenser Press Kontakt

Produkter...

Öppen spis i Kolmårdsmarmor?

Kolmårdsmarmor

för ditt badrum

Köksbänkar i

Kolmårdsmarmor

Balustrader

Marmorgolv

Fasad

Mortlar

Kalkstensgolv

Världsberömd grön marmor

En fasad eller inredning smyckad i marmor från Kolmården är inte enbart något för de allra mest välbärgade. Kolmårdsmarmor och sten är idealiska material i flera sammanhang. Grön marmor från Kolmården är ett vackert och näst intill underhållsfritt material, något som gör att det kan användas för allt från stenplattor till fönsterbänkar. Det är bara er design som sätter gränserna. Era visioner kombinerat med vårt kunnande borgar för förstklassiga produkter att trivas med. Tillsammans utarbetar vi användningsområden och design för golv, fasad och fönsterbänkar. Är ni osäkra på vad man kan göra med grön marmor, eller vill bli inspirerad? Vi har ett brett sortiment av produkter och produktexempel i standardmått.
Redskap Hos Marmorbruket hittar ni ett utbud av redskap som demonstrerar marmorns unika kvalitéer och långa historia. Med grön marmor kan man tillverka redskap som är både vackra och håller under flera livstider. Marmorbruket kan bl.a. erbjuda klassiska mortlar, ost- och smörknivar samt osthyvlar i vackert slipad Kolmårdsmarmor. Kolmårdsmarmor för allt från fasad till fönsterbänk Oavsett om ni letar efter stenplattor, skivor i standardformat eller mer kvalificerade stenhuggeriarbeten är Marmorbruket er samarbetspartner. Hos oss hittar ni ett stort urval och praktiska och vackra produkter av grön marmor och annan natursten. Titta in och låt er inspireras!
Marmormortel - tillverkning i olika storlekar och modeller Marmorgolv i Badrum Marmorfasad i kontorsmiljö David Livingstone Centre Produkter